Öt ígéret máris teljesülhet

Nem kért száz napot kormányának Orbán Viktor, és kétharmados többségével a Fidesz már a kormány eskütétele előtt teljesítheti öt választási ígéretét is. Már a héten dönthetnek a kisebb parlamentről, a jövő héten pedig a kisebb önkormányzatok, a kettős állampolgárság és a három csapásnak nevezett kornerszabály is törvényesülhet, továbbá szavaznak az önálló belügyminisztériumról is.

Forrás és teljes cikk:

http://www.fidesz.hu/index.php?Cikk=150612

http://index.hu/belfold/2010/05/19/negy_igeretet_maris_teljesithetnek/

2010. május 27., csütörtök

Segélykoncert Borsod-Abaúj-Zemplén árvízkárosultjaiért!

Nagyszabású segélykoncertet szervez a Kulcs Magazin és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat a megye árvízkárosultjainak megsegítésére június 2-án (szerdán) este 6 órától Miskolcon, a Generali Arénában (Városi Sportcsarnok).

Az ötlet hallatán azonnal megmozdult a művészvilág és a nemes cél érdekében egy emberként sorakozott fel a popszakma színe-java. A 4 órásra tervezett monstre rendezvényen fellép majd Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra, Csézy, a Crystal, a Disco Express, az Edda, Gáspár Laci, Keresztes Ildikó, Király Viktor, Komár László, Rúzsa Magdi, SP, Szekeres Adrien és a V-tech.
A rendezvény fő támogatója a Holcim Hungária Zrt., kiemelt médiatámogatók az Észak-Magyarország megyei napilap, a Borsod Online és a Juventus Miskolc.

A szervezők a koncert teljes bevételét a megye árvízkárosultjainak megsegítésére ajánlják fel.

Támogatói jegyek elővételben június 1-ig 1000 forintos áron kaphatók Miskolcon a Tourinform Irodákban (Városház tér 13. és Mindszent tér 1.), a Megyei Önkormányzat Portáján és a Géniusz Könyváruházban.

Bővebb információt a 46/509-293-as telefonszámon vagy az info@kulcsmagazin.hu email címen kaphatnak az érdeklődők.

Kérjük, adják tovább az információt barátaiknak, ismerőseiknek is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése