Öt ígéret máris teljesülhet

Nem kért száz napot kormányának Orbán Viktor, és kétharmados többségével a Fidesz már a kormány eskütétele előtt teljesítheti öt választási ígéretét is. Már a héten dönthetnek a kisebb parlamentről, a jövő héten pedig a kisebb önkormányzatok, a kettős állampolgárság és a három csapásnak nevezett kornerszabály is törvényesülhet, továbbá szavaznak az önálló belügyminisztériumról is.

Forrás és teljes cikk:

http://www.fidesz.hu/index.php?Cikk=150612

http://index.hu/belfold/2010/05/19/negy_igeretet_maris_teljesithetnek/

2010. április 16., péntek

Tisztelt Választópolgár!

Április 11-én Magyarországon nemet mondtak az emberek az elmúlt 8 esztendő önző, gyenge, eredménytelen, országunk életének szinte minden területét válságba döntő MSZP-SZDSZ kormányzására.
Nem választották a Jobbik sokszor szélsőséges, átgondolatlan, csak az érzelmekre ható politizálását sem.
A nemzeti akarat eddig nem látott egységét megtestesítő választási eredményt a Fidesz-KDNP megtiszteltetésnek veszi, érzi azt a hatalmas felelősséget és bizalmat, amit Önöktől kapott.
Minél nagyobb a választói felhatalmazás, annál határozottabban, annál gyorsabban tudjuk véghez vinni a szükséges változásokat. Ez az ország és az emberek érdeke!
A sajószentpéteri választókerületben élő választópolgárok is mást akarnak, mint eddig.
Soha nem kaptunk még annyi szavazatot, a voksok közel 44%-át, mint most. Bebizonyították az itt élők, hogy ők is változást akarnak.
Köszönöm én is azt a bizalmat, amit megkaptam Önöktől!
Szeretném képviselni a városokat, Sajószentpétert, Sajóbábonyt, és a többi 29, zömében kistelepülést, az itt élőket. Segíteni őket, hogy a következő évek mindannyiunk számára előrelépést, kiszámítható jövőt hozzanak.
Önöknek és nekem is ez a választókerület az otthonunk!
Együtt tudunk csak tenni érte!


Kérem, április 25-én ismét jöjjön el szavazni, és támogasson szavazatával!

DEMETER ZOLTÁN

országgyűlési képviselő-jelölt

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése