Öt ígéret máris teljesülhet

Nem kért száz napot kormányának Orbán Viktor, és kétharmados többségével a Fidesz már a kormány eskütétele előtt teljesítheti öt választási ígéretét is. Már a héten dönthetnek a kisebb parlamentről, a jövő héten pedig a kisebb önkormányzatok, a kettős állampolgárság és a három csapásnak nevezett kornerszabály is törvényesülhet, továbbá szavaznak az önálló belügyminisztériumról is.

Forrás és teljes cikk:

http://www.fidesz.hu/index.php?Cikk=150612

http://index.hu/belfold/2010/05/19/negy_igeretet_maris_teljesithetnek/

2010. április 9., péntek

A szocialisták nyilvántartják egész családok pártszimpátiáját

Lebukás lebukást követ a szocialistáknál: miután kiderült, hogy az MSZP összefogott a Kuruc.infóval és a Jobbikkal, hogy régi hazugságokkal megpróbálják besározni a Fideszt, most egy sokkoló videofelvétel bizonyítja, a szocialisták egy évtizede mindent tudnak a választópolgárokról – reagált a Fidesz az MNO csütörtök esti cikkére.

Mint arról az MNO korábban beszámolt LÁSD:

http://www.mno.hu/portal/705954

Nem sokkal azután, hogy Vona Gábor a Gyorskocsi utcai BRFK-épület előtt tartott sajtótájékoztatóján a Fidesz állítólagos adatgyűjtése kapcsán megemlítette, hogy szerinte a nyolc éve kormányon lévő szocialistáknak a Fideszéhez hasonló vagy akár még részletesebb adatbázisa lehet a magyar társadalomról, felkerült az egyik legismertebb videomegosztóra az MSZP elleni bizonyíték. A videóról kiderül, a szocialisták részletes adatbázist építettek fel az elmúlt évek során nem csupán saját szimpatizánsaikról és támogatóikról, hanem politikai ellenfeleikről és azok szimpatizánsairól és aktivistáiról, sőt még azok családtagjairól is.
Közben kiderült az is, egy másik, már korábban feltöltött videó is az MSZP adatbázisának létezését bizonyítja. A Fidesz szóvivője szerint a szocialisták nyilvántartják egész családok pártszimpátiáját, sőt titkos adatbázisokat is felhasználnak azok megfigyelésére, akik nem adták meg az adataikat az MSZP-nek. Vasárnap a magyar emberek megálljt parancsolhatnak a mára összeolvadt két szélsőségnek, a Jobbiknak és az MSZP-nek, megálljt parancsolhatnak a törvénytelenségeknek, a korrupciónak, az ország tönkretételének – szögezte le Szijjártó Péter.

MNO nyomán:
http://www.mno.hu/portal/706110

1 megjegyzés:

  1. Emlékezzünk csak, a parlamenti választáson 2006-ban kb. 40 000 olyan átszavazó volt, akik az első fordulóban itt, a második fordulóban pedig amott akartak szavazni.

    Azóta megértettük, hogy ez nem volt más, mint az MSZP csodafegyvere: a rendelkezésükre álló PONTOS PREFERENCIA-LISTÁK alapján százas nagyságrendű eltérés alatt tudták, hogy egy adott választókörzetben hányan szavaznak hova.
    Az átszavazókkal pontosan be tudták biztosítani, hogy az egyes körzetekben meglegyen a többségük.

    Ezt a csalási technikát csak akkor lehet alkalmazni, ha egészen pontos preferencia-listájuk van, pontosan arról amivel -- most Kubatovot vádolják. (Mint mindig: ők előbb megcsinálták azt, amivel vádolnak.)

    De miért jött ki éppen most ez az ál-Kubatov felvétel? Ne legyünk naivak. Az időzítés tudatos. Azért most, mert a maszop szerint erre már nem lesz idő válaszolni, mármint ha lesz is válasz, a ballib médiát megtömik ezekkel a hírekkel (azonnal ráindították az OVB-t meg az ombudsmant, ez is előkészítést igényel).

    A Fidesz ezzel a még ütősebb videóval válaszolt, de "érdekes módon" ez nem kerül fel a címlapokra a ballib hiénamédia oldalain.

    Tehát mi a célja az ál- Kubatov videónak? Az, ami a kommunista taktikának mindig is: először megvádoljuk az ellenfelet, -- majd mi végrehajtjuk. Vagyis mindebből BIZTOSRA MONDHATÓ, HOGY A JLENLEG 60 000 FŐS ÁTSZAVAZÓ TÖMEG ISMÉT VÁLASZTÁSI CSALÁST KÖVET EL.

    Jó, de hogyan? Finoman és pontosan kidolgozva:

    1. Oda visznek át maszopos szavazókat, ahol elég erős a jelölt, de nem biztos, hogy győz, ily módon maszopos mandátumokat szereznek, pl. BP XI. kerület (azonnal meg is indokolták: "diákok" szavaznak át, ez hazugság.... Molnár Gyulát akarják belökni).

    2. Oda visznek átszavazókat, ahol a Jobbik esélyes, hogy elvegyék a Fidesztől az első fordulós 50% feletti győzelmet.

    3. Oda visznek átszavazókat, ahol a 2. fordulóra nézve el lehet venni a fideszes győzelmet. (Ehhez persze közreműködés is kell, vagyis Összefogás a Jobbikkal). Ha nem tudnátok, a Vona Gábor személyesen itt ólálkodik és szervezkedik a szavazókörökben a sajószentpéteri választókerületben.
    Mindezzel pontos számítások alapján meg akarják akadályozni a Fidesz 2/3-os győzelmét. Ez a lejárató videó igazi funkciója.
    Hogyan akadályozhatja ezt meg a Fidesz? Egyszerű: TELJES MOZGOSÍTÁSSAL. Mert a Fidesznek mindenütt többsége van, s csak ott veszíthet, ahol a hívei nem mennek el szavazni!

    MINDIN FIDESZESNEK KÖTELEZŐ ELMENNIE ÉS SZAVAZNIA.

    MINDEN ÉPESZŰ, JOBBRADIKÁLIS EMBER GONDOLJA MEG, MÉG NEM KÉSŐ: NE SZAVAZZON A JOBBIKRA!!!!


    Unanimous/Fluctuat

    VálaszTörlés